Snijd de ui, peen, bleekselderij, lente ui in kleine blokjes en zet deze aan in een pan met een beetje zonnebloemolie.
Schenk de blikjes tomatenblokjes in de pan samen met 1 blikje water. Breng dit aan de kook en laat het rustig opstaan voor een half uur.
Snijd de peterselie en bieslook fijn.
Voeg de noedels toe en laat deze garen in de soep.Â
Voeg nu de kruiden toe.
Breng je soep op smaak met een klein beetje peper en naar wens met zout.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! Ontdek de volgende smaken: Jackfruit Rendang, BBQ & Original 1kg. Puur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!Â
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!