WIJ GEVEN PARELS UIT DE NATUUR EEN PLEK OP JOUW BORD

Wij houden van lekker eten. Jij toch ook? Daarom reizen wij continu de wereld rond, op zoek naar verrassende en nieuwe wereldsmaken. Onontdekte culinaire parels uit de natuur krijgen dankzij Rootzz of Nature een plek in de Nederlandse keuken. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. En dat alles met liefde en respect voor de natuur!

Ga met ons mee op reis!

WE ONTDEKTEN JACKFRUIT, EEN JUICY VLEESVERVANGER.

Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten we de grootste vrucht ter wereld: jackfruit. Onder de spiky skin zat een bite van vlees, die makkelijk smaken opneemt. Dat vonden wij zo bijzonder, dat we de jackfruit mee naar Nederland namen. Nu is jackfruit de verrassende basis van al onze vleesvervangers. Yummy!

Ontdek jackfruit

Van boom tot bord

Ben je benieuwd hoe onze tasty jackfruit producten worden gemaakt? Ga mee op ontdekkingsreis naar Sri Lanka! In deze video ontdek je waarom jackfruit de perfecte vleesvervanger is voor jou, de boeren én de planeet. Enjoy! 

Met natuurlijke ingrediënten maken we van jackfruit de lekkerste vleesvervangers

Onze producten zijn puur en eerlijk. De vleesvervangers bestaan voor meer dan 50% uit jackfruit. Een natuurlijke bron van vitamines en vezels dus! En je kunt er alle kanten mee op: van een heerlijk broodje tijdens de lunch tot een Aziatische wokschotel in de avond. Met de vleesvervangers van Rootzz of Nature maak je van ieder vegetarisch gerecht een feestje!

Alle producten

We maken ook heerlijke vega(n) vleesvervangers voor in de horeca. Dat is onze Foodservice range. Zoek jij naar jackfruit voor in de professionele keuken? Bekijk dan onze producten voor foodservice professionals.

ONTDEK DE LEKKERSTE VEGETARISCHE RECEPTEN

naturel sandwich tuna salad liggend – kartelrand
ramen met naturel met product liggend – kartelrand
rendang liggend met product – kartelrand
Alle recepten

WAAR KUN JE ROOTZZ OF NATURE KOPEN?

De producten van Rootzz of Nature vinden hun weg naar een welverdiende plek in het schap. Je vindt onze jackfruitproducten momenteel bij onderstaande winkels. En de lijst groeit!

Volg jij Rootzz of Nature al op Instagram?