WIJ GEVEN PARELS UIT DE NATUUR EEN PLEK OP JOUW BORD
Wij houden van lekker eten. Jij toch ook? Daarom reizen wij continu de wereld rond, op zoek naar verrassende en nieuwe wereldsmaken. Onontdekte culinaire parels uit de natuur krijgen dankzij Rootzz of Nature een plek in de Nederlandse keuken. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. En dat alles met liefde en respect voor de natuur!
Ga met ons mee op reis!
WE ONTDEKTEN JACKFRUIT, EEN JUICY VLEESVERVANGER.
Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten we de grootste vrucht ter wereld: jackfruit. Onder de spiky skin zat een bite van vlees, die makkelijk smaken opneemt. Dat vonden wij zo bijzonder, dat we de jackfruit mee naar Nederland namen. Nu is jackfruit de verrassende basis van al onze vleesvervangers. Yummy!
Van boom tot bord
Ben je benieuwd hoe onze tasty jackfruit producten worden gemaakt? Ga mee op ontdekkingsreis naar Sri Lanka! In deze video ontdek je waarom jackfruit de perfecte vleesvervanger is voor jou, de boeren én de planeet. Enjoy!
Met natuurlijke ingrediënten maken we van jackfruit de lekkerste vleesvervangers
Onze producten zijn puur en eerlijk. De vleesvervangers bestaan voor meer dan 50% uit jackfruit. Een natuurlijke bron van vitamines en vezels dus! En je kunt er alle kanten mee op: van een heerlijk broodje tijdens de lunch tot een Aziatische wokschotel in de avond. Met de vleesvervangers van Rootzz of Nature maak je van ieder vegetarisch gerecht een feestje!
We maken ook heerlijke vega(n) vleesvervangers voor in de horeca. Dat is onze Foodservice range. Zoek jij naar jackfruit voor in de professionele keuken? Bekijk dan onze producten voor foodservice professionals.
ONTDEK DE LEKKERSTE VEGETARISCHE RECEPTEN
Jackfruit rendang bao buns
Jackfruit rendang bao buns terug Ingrediënten (2 personen) Rootzz of Nature Jackfruit Rendang in saus 300 g 8 bao buns 1 komkommer 1 rode peper koriander 2 bosuitjes 2 el sesamolie 2 el azijn 1 tl honing snufje zout Bereiding (15 min) Stap 1 Stoom de bao buns. Stap 2 Verwarm de rendang zoals omschreven […]
Quinoa salade met jackfruit balletjes en avocado
Quinoa salade met jackfruit balletjes en avocado terug Ingrediënten (2 personen) De piadina’s 160 gram jackfruit balletjes 125 g quinoa 250 ml water 1/2 bouillonblokje 100 g feta een halve avocado 1 rode ui 1 paprika 2 tomaten 1 klein blikje mais handje verse spinazie handje rucola dressing: 1 el citroensap, 1 el olijfolie, 1 […]
Tagliatelle al ragù alla bolognese
Tagliatelle al ragù alla bolognese terug Ingrediënten (2 personen) De piadina’s 160 gram jackfruit balletjes 250 g verse tagliatelle all’uovo 2 eetlepels zout 2,5 liter water olijfolie een blikje gezeefde tomaten peper en zout Stap 1 Breng het water aan de kook, voeg de verse tagliatelle toe en kook deze in 4 minuten beetgaar. Stap […]