WIJ GEVEN PARELS UIT DE NATUUR EEN PLEK OP JOUW BORD
Wij houden van lekker eten. Jij toch ook? Daarom reizen wij continu de wereld rond, op zoek naar verrassende en nieuwe wereldsmaken. Onontdekte culinaire parels uit de natuur krijgen dankzij Rootzz of Nature een plek in de Nederlandse keuken. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. En dat alles met liefde en respect voor de natuur!
ga met ons mee op reis!
WE ONTDEKTEN JACKFRUIT, EEN JUICY VLEESVERVANGER.
Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten we de grootste vrucht ter wereld: jackfruit. Onder de spiky skin zat een bite van vlees, die makkelijk smaken opneemt. Dat vonden wij zo bijzonder, dat we de jackfruit mee naar Nederland namen. Nu is jackfruit de verrassende basis van al onze vleesvervangers. Puur natuur, en dat proef je. Yummy!
van boom tot bord
Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten we de grootste vrucht ter wereld: jackfruit. Onder de spiky skin zat een bite van vlees, die makkelijk smaken opneemt. Dat vonden wij zo bijzonder, dat we de jackfruit mee naar Nederland namen. Nu is jackfruit de verrassende basis van al onze vleesvervangers. Puur natuur, en dat proef je. Yummy!
Jackfruit voor professionals
MET INGREDIËNTEN UIT DE NATUUR MAKEN WE VAN JACKFRUIT DE LEKKERSTE VLEESVERVANGER.
Onze producten zijn puur en eerlijk en bestaan uit een natuurlijke bron van vitamines en vezels, super gezond dus!
Jackfruit voor de thuischef
Zoek jij naar jackfruit voor in de professionele keuken? Bekijk dan onze producten voor foodservice professionals.
ONTDEk alle overheelijke vega(n) recepten
Quinoa salade met jackfruit balletjes en avocado
Quinoa salade met jackfruit balletjes en avocado terug Ingrediënten (2 personen) De piadina’s 160 gram jackfruit balletjes 125 g quinoa 250 ml water 1/2 bouillonblokje 100 g feta een halve avocado 1 rode ui 1 paprika 2 tomaten 1 klein blikje mais handje verse spinazie handje rucola dressing: 1 el citroensap, 1 el olijfolie, 1 […]
Tagliatelle al ragù alla bolognese
Tagliatelle al ragù alla bolognese terug Ingrediënten (2 personen) De piadina’s 160 gram jackfruit balletjes 250 g verse tagliatelle all’uovo 2 eetlepels zout 2,5 liter water olijfolie een blikje gezeefde tomaten peper en zout Stap 1 Breng het water aan de kook, voeg de verse tagliatelle toe en kook deze in 4 minuten beetgaar. Stap […]
KOREAANSE JACKFRUIT BURGER
Koreaanse Jackfruit Burger terug Ingrediënten (2 personen) Voor de burgers: 2 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit Burgers 2 burgerbroodjes handje gesneden rode kool ijsbergsla 2 el yofresh 1 el kimchi saus koriander Voor de glaze 2 teentjes knoflook 1 volle el gemberpuree 1 el gochujang 1 el mirin 2 el rietsuiker 1 el sesamolie 1 […]