Recepten met Rendang
Jackfruit rendang bao buns
Jackfruit rendang bao buns terug Ingrediënten (2 personen) Rootzz of Nature Jackfruit Rendang in saus 325g 8 bao buns 1 komkommer 1 rode peper koriander 2 bosuitjes 2 el sesamolie 2 el azijn 1 tl honing snufje zout Bereiding (15 min) Stap 1 Stoom de bao buns. Stap 2 Verwarm de rendang zoals omschreven op […]
LAUWWARME INDONESISCHE SALADE MET JACKFRUIT RENDANG
LAUWWARME INDONESISCHE SALADE MET JACKFRUIT RENDANG terug Ingrediënten (2 personen) Rootzz of Nature Jackfruit Rendang 325g 100 gram taugé 300 gram fijngesneden spitskool 100 gram wortel julienne 150 gram komkommer, zaadlijsten verwijderen en in maantjes gesneden 50 gram geraspte kokos 1 theelepel sambal oelek of fijngesneden rode peper 2 teentjes knoflook 2 eetlepels rijstazijn 2 […]
Jackfruit Rendang
JACKFRUIT RENDANG terug Ingrediënten (2 personen) 1 zak Rootzz of Nature Jackfruit rendang 200 gr basmatirijst 50 ml kokosmelk 200 gr haricots verts 1 tl sambal oelek 1 el sriracha saus 1/2 rode peper lente ui zonnebloemolie peper zout Bereiding (15 min) Stap 1 Breng een pan met water aan de kook. Voeg hierna de […]
Frietje Jackfruit Rendang
FRIETJE JACKFRUIT RENDANG terug Ingrediënten (4 personen) 1 zak Rootzz of Nature Jackfruit Original 1 kg 1 blik kokosmelk – 400 ml 1 stengel citroengras – gekneusd 4 blaadjes kaffir limoen Laurierblaadjes Ovenfriet Boemboe: 1 eetlepel sambal oelek 1 theelepel korianderpoeder Sjalotten – gepeld en in kwarten 6 teentjes knoflook – gepeld 1 theelepel komijnpoeder […]
Juicy jackfruit rendang
Juicy jackfruit rendang terug Ingrediënten (2 personen) 325 gram Rootzz of Nature Jackfruit in Rendang saus 140 gram basmatirijst 300 gram sperziebonen 50 ml water of 100 ml kokosmelk Topping: Limoen Koriander Gebakken uitjes Bereiding (20 min.) Stap 1 Kook of stoom de basmatirijst. Laat uitlekken in een zeef. Stap 2 Kook of stoom vervolgens […]
Broodje jackfruit rendang
Broodje jackfruit rendang terug Ingrediënten (4 personen) 1 zak Rootzz of Nature Jackfruit Original 1 kg 1 blik kokosmelk – 400 ml 1 stengel citroengras – gekneusd 4 blaadjes kaffir limoen Laurierblaadjes Bamboe: 1 eetlepel sambal oelek 1 theelepel korianderpoeder Sjalotten – gepeld en in kwarten 6 teentjes knoflook – gepeld 1 theelepel komijnpoeder 1/2 […]